Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Vision Seeds White Widow - Cannabiszaden 60% Indica 40% Sativa

Vision Seeds Vision Seeds White Widow - Cannabiszaden 60% Indica 40% Sativa
Productomschrijving
Vision Seeds White Widow is een legendarische cannabissoort die wereldwijd bekend staat om zijn rijke witte trichomen en krachtige effecten. Deze hybride, met een perfecte balans van 60% Indica en 40% Sativa, biedt het beste van beide werelden. De plant is ideaal voor zowel beginnende als ervaren kwekers en biedt een overvloedige oogst in slechts n...

Vision Seeds White Widow is een legendarische cannabissoort die wereldwijd bekend staat om zijn rijke witte trichomen en krachtige effecten. Deze hybride, met een perfecte balans van 60% Indica en 40% Sativa, biedt het beste van beide werelden. De plant is ideaal voor zowel beginnende als ervaren kwekers en biedt een overvloedige oogst in slechts negen weken bloeitijd.

Het smaakprofiel van White Widow is zowel complex als verleidelijk. Bij het inhaleren ervaar je een frisse, bloemige smaak met aardse ondertonen die een heerlijke nasmaak achterlaten. De rook is zacht en gemakkelijk te inhaleren, waardoor het een favoriet is onder kenners.

Wat betreft de effecten, biedt White Widow een krachtige ontspanning die typisch is voor Indica-soorten. Het ontspant de spieren en kalmeert de geest, wat het perfect maakt voor een rustige avond thuis. Tegelijkertijd zorgt de Sativa-component voor een opbeurende en euforische stemming, waardoor je interesse hebt in activiteiten die je anders misschien zou negeren. Dit maakt White Widow bijzonder geschikt voor creatieve bezigheden of sociale bijeenkomsten.

White Widow is perfect voor degenen die op zoek zijn naar verlichting van stress, angst of pijn. Het helpt ook bij het stimuleren van de eetlust, wat het een uitstekende keuze maakt voor medische gebruikers.

Kweekinformatie:

  • Genetica: 60% Indica / 40% Sativa
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Oogstmaand: September
  • Opbrengst: 400-500 gr/m² (indoor/outdoor)
  • Hoogte: 80-120 cm (indoor/outdoor)
  • Feminized: Ja
  • Autoflowering: Nee
  • Gewicht: 0,01 kg
  • Afmetingen: 10 × 10 × 3 cm

Productspecificaties

EAN
8785287516773

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vision Seeds White Widow
Vision SeedsWhite Widow

Vision Seeds White Widow biedt krachtige ontspanning en eetlustversterking, gecombineerd met een opbeurende sativa twist. Geniet van de legendarische witte trichomen en een indrukwekkende oogst van 400-500 gr/m².

Snelle levering

Deliverytime

€17,50 Incl. btw