Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Cambodian Growkit - Complete kweekset voor paddo's

Productomschrijving
Kweek zelf krachtige Cambodjaanse paddenstoelen Met de Cambodian GrowKit kun je moeiteloos thuis je eigen paddenstoelen kweken. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan, of je nu net begint of al ervaring hebt met het kweken van paddenstoelen. De Cambodjaanse paddenstoel staat bekend om zijn subtiele, maar toch energiek...

Kweek zelf krachtige Cambodjaanse paddenstoelen

Met de Cambodian GrowKit kun je moeiteloos thuis je eigen paddenstoelen kweken. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan, of je nu net begint of al ervaring hebt met het kweken van paddenstoelen. De Cambodjaanse paddenstoel staat bekend om zijn subtiele, maar toch energieke en heldere effecten, ideaal voor wie een lichte, vrolijke ervaring zoekt.

Specificaties:

  • Beschikbare maten:
    • 1200cc - opbrengst: ±500g
    • 2100cc - opbrengst: ±1000g
  • Inhoud: groeizak met luchtfilters, twee paperclips, duidelijke instructies
  • Houdbaarheid: tot 6 maanden bij gekoelde opslag
  • Opbrengst: Verse, hoogwaardige Cambodjaanse paddenstoelen

Voordelen en toepassingen:

De Cambodjaanse paddenstoel staat bekend om zijn zachte en opbeurende effecten, wat zorgt voor een heldere, energieke trip die ideaal is voor creatieve of sociale momenten. Deze growkit is perfect voor iedereen die zonder moeite wil beginnen met kweken. De verschillende beschikbare maten zorgen ervoor dat je zelf kunt kiezen hoeveel oogst je wilt bereiken, afhankelijk van je behoeften. Bovendien blijft de kit tot zes maanden goed in de koelkast, zodat je kunt beginnen met kweken wanneer het jou uitkomt.

Ontdek de unieke, energieke effecten van Cambodjaanse paddenstoelen en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om thuis te kweken met de Cambodian GrowKit!

Productspecificaties

EAN
8718274710212

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Cambodian Growkit
Novus FumusCambodian Growkit

Kweek eenvoudig je eigen Cambodjaanse paddenstoelen met deze gebruiksvriendelijke growkit. Geniet binnen enkele weken van een rijke oogst met milde, euforische effecten. Perfect voor beginners en ervaren kwekers.

Snelle levering

Deliverytime

€37,95 Incl. btw