Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Bobinsana Shredded 50G - Droomopwekkend Kruid voor Levendige Dromen

Indian Spirit Bobinsana Shredded 50G - Droomopwekkend Kruid voor Levendige Dromen
Productomschrijving
Ben jij op zoek naar een kruid dat je helpt om lucide dromen op te wekken of je dromen zo levendig maakt dat het onderscheid tussen werkelijkheid en droom vervaagt? Indian Spirit Bobinsana is jouw perfecte metgezel in de wereld van droomverkenning! Oorsprong en Traditionele Gebruiken: Bobinsana, een plant die gedijt langs de rivieren van het Amazo...

Ben jij op zoek naar een kruid dat je helpt om lucide dromen op te wekken of je dromen zo levendig maakt dat het onderscheid tussen werkelijkheid en droom vervaagt? Indian Spirit Bobinsana is jouw perfecte metgezel in de wereld van droomverkenning!

Oorsprong en Traditionele Gebruiken: Bobinsana, een plant die gedijt langs de rivieren van het Amazonegebied, heeft een rijke geschiedenis in de cultuur van inheemse stammen. Ze gebruikten de schors van de Bobinsana om tincturen te maken, die bekend staan om hun stimulerende en verkwikkende eigenschappen. Deze tincturen werden traditioneel ingezet bij de behandeling van aandoeningen zoals reuma en artritis. Tegenwoordig is Bobinsana vooral bekend als een krachtig droomkruid dat helpt het gevoel van tijd te laten vervagen.

Specificaties:

  • Inhoud: 50g versnipperde Bobinsana
  • Herkomst: Amazonegebied
  • Gebruik: Trek een kleine hoeveelheid in heet water voor 5 minuten om een aromatische en krachtige thee te bereiden.

Voordelen en Toepassingen: Bobinsana biedt niet alleen levendige dromen, maar het kan je ook helpen een dieper inzicht te krijgen in je onderbewustzijn. Het stimuleert helderheid en kan je energie een boost geven, wat het een ideaal kruid maakt voor zowel spirituele praktijken als alledaagse ontspanning. De thee is eenvoudig te bereiden en kan op elk moment van de dag worden genoten om je geest te verfrissen en je dromen tot leven te brengen.

Duik in de mystieke wereld van je dromen met Indian Spirit Bobinsana en ontdek wat er achter de sluier van je onderbewustzijn schuilt!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Spirit Bobinsana -  Shredded 50G
Indian SpiritBobinsana - Shredded 50G

Ervaar levendige dromen en verkwikkende energie met Indian Spirit Bobinsana. Dit krachtige kruid uit het Amazonegebied wordt gebruikt voor lucide dromen en als natuurlijke remedie. Geniet van een kopje Bobinsana-thee!

Snelle levering

Deliverytime

€10,00 Incl. btw